مقالات

آموزش نماکاری ساختمان با سنگ

آموزش نماکاری ساختمان با سنگ

آموزش نماکاری ساختمان با سنگ موضوعی است که در این مقاله راجع به آن توضیح خواهیم داد؛ اگر در حال ساخت‌وساز هستید و یا به‌زودی قصد نماکاری با سنگ دارید مطالعه این مقاله قطعاً برای شما مفید خواهد بود. قبل از خواندن ادامۀ مقاله به شما پیشنهاد می‌کنیم در صورت تمایل به دریافت قیمت سنگ نمای ساختمان به صفحۀ قیمت سنگ نمای ساختمان مراجعه نمایید.

بررسی کامل آموزش نماکاری ساختمان با سنگ

بررسی کامل آموزش نماکاری ساختمان با سنگ از آنجایی موردتوجه است که استفاده از سنگ در نمای ساختمان جلوه بسیار زیبایی به آن می‌بخشد و همچنین به‌خاطر عمر و دوام بالایی که دارد، برای سال‌های سال به‌مانند روز اول باقی می‌ماند.

از دیگر مزایای سنگ‌کاری نمای بنا این است که اگر دچار کدری و یا آلودگی گردد، به‌راحتی می‌توان آن را ساب زد تا کاملاً به یک سنگ نو تبدیل شود. علاوه بر این سنگ‌های طبیعی ساختمان دارای زیبایی‌های منحصربه‌فردی هستند و شما می‌توانید مطابق باسلیقه خود آنها را با سایر المان‌ها نظیر آجر، شیشه و… ترکیب نمایید.

علی‌رغم اینکه سنگ کردن نما، مزایای فراوانی دارد؛ اما بسیاری از افراد با آن آشنایی ندارند؛ مطالعه دقیق آموزش نماکاری ساختمان با سنگ به شما کمک می‌کند تا به ساده‌ترین شکل با مبانی سنگ‌کاری نما آشنا شوید.

احتمالاً اولین سؤالی که برایتان به وجود می‌آید این است که از چه سنگی می‌توان برای نمای بنا استفاده نمود؟ اصلاً آیا نوع سنگ با کاربرد آن متناسب است؟ در بخش بعد به طور کامل به این مورد پرداخت خواهیم کرد.

شما عزیزان ممکن است بخواهید برای نما کردن ساختمان خود با سنگ بخواهید سنگ خاصی را انتخاب کنید، پیشنهاد می‌کنیم در راستای این مورد به صفحۀ انواع سنگ ساختمانی مراجعه نمایید.

در ادامه به بررسی سنگ های مورد استفاده در نمای ساختمان می‌پردازیم.

سنگ های مورد استفاده در نمای ساختمان

سنگ های مورد استفاده در نمای ساختمان

سنگ های مورد استفاده در نمای ساختمان ، همان‌طور که می‌دانید سنگ‌های ساختمانی از تنوع بالایی برخوردارند و همین موضوع ممکن است سبب سردرگمی افراد در خرید سنگ شود؛ اصولاً سنگ‌ها باتوجه‌به ویژگی‌ها، مشخصات، مزایا و معایبی که دارند کاربرد خاصی دارند.

به‌عنوان‌مثال سنگ‌های نما باید در کنار وزن پایین، دارای تخلخل کافی باشند تا بتوانند به‌خوبی به ملات زیرین خود بچسبند، یا مثلاً باید نسبت به شرایط جوی مختلف از جمله دمای بالا و پایین مقاوم باشند.

درصورتی‌که سنگ مورداستفاده در نمای ساختمان ویژگی‌های لازم را نداشته باشد، احتمال وقوع حادثه و تحمیل ضررهای مالی و حتی جانی وجود دارد. به همین دلیل، اولین قدم در آموزش نماکاری ساختمان با سنگ، معرفی سنگ‌های مناسب نما است. محبوب‌ترین سنگ‌های نما شامل موارد زیر هستند:

– سنگ تراورتن: این سنگ یکی از بهترین گزینه‌ها برای نمای ساختمان است از بارزترین ویژگی‌های آن می‌توان به مقاومت بالا و مقرون‌به‌صرفه بودنش اشاره نمود. علاوه بر این سنگ تراورتن چسبندگی بسیار خوبی دارد که سبب می‌شود بدون نیاز به اسکوپ گذاری به ملات خود بچسبد.

– سنگ مرمریت: سنگ مرمریت دارای یک بافت صیقلی و یکدست است و دارای تنوع رنگی خوبی می‌باشد؛ از محبوب‌ترین رنگ‌های آن می‌توان به سفید، کرم و قهوه‌ای اشاره نمود.

– سنگ مرمر: یکی از مرغوب‌ترین و البته گران‌ترین سنگ‌های موجود در بازار سنگ مرمر می‌باشد؛ معمولاً برای نمای داخلی و خارجی ساختمان‌های مجلل از این سنگ استفاده می‌شود.

 

در ادامه به بررسی اصول سنگ کاری نمای ساختمان می‌پردازیم.

اصول سنگ کاری نمای ساختمان

اصول سنگ کاری نمای ساختمان

اصول سنگ کاری نمای ساختمان ، برای شروع آموزش نماکاری ساختمان با سنگ، ابتدا لازم است مصالح موردنیاز فراهم شود؛ مهم‌ترین ابزارآلات و مصالحی که در نماکاری مورداستفاده قرار می‌گیرد عبارت است از:

– سنگ موردنظر

– سیمان

– ماسه

– چسب سنگ

– تراز

– شمشه

– ماله

– سطح بند

– اسکوپ (در برخی موارد)

پس از اینکه مصالح فوق را تهیه کردید، نوبت به انجام مراحل نماکاری می‌رسد؛ در ادامه همراه ما بمانید.

به شما پیشنهاد می‌کنید در صورت تمایل به دریافت قیمت سنگ ساختمانی به صفحۀ قیمت سنگ ساختمانی مراجعه نمایید.

چگونه سنگ‌کاری کنیم؟

اکنون که مصالح و سنگ را در اختیار دارید، لازم است سطح دیوار را آماده کنید؛ در حقیقت باید روی دیوار را تمیز کنید تا اگر آلودگی ای وجود دارد از بین برود و سپس آن را خراش دهید تا ملات سیمان بهتر بچسبد.

– در مرحله بعد از آموزش نماکاری ساختمان با سنگ باید ملات که ترکیبی از آب، سیمان و ماسه است را آماده کنید.

– اکنون وقت آن رسیده که سنگ‌ها را بر روی ملات نصب کنید. این کار یا به‌صورت دستی و یا به کمک اسکوپ انجام می‌گیرد. همان‌طور که می‌دانید در روش دستی باید سنگ را بر روی ملات قرار دهید و با استفاده از ماله ملات را پخش کنید.

به عبارتی پس از اینکه سنگ، برش داده شد به‌وسیله قلاب، تراز و شاقول در محل موردنظر فیکس می‌شود؛ در ادامه فضای پشت سنگ که معمولاً ۲-۳ سانتی‌متر است، توسط ملات سیمان پر می‌شود. زمانی که این ملات خشک شود سنگ نما در جای خود محکم می‌شود.

ایراد این سبک از نماکاری این است که ملات سیمان با عمق سنگ درگیر نمی‌شود و ممکن است در اثر اعمال فشار، باد و یا هر عامل قوی خارجی، نما از جایش کنده شود.

لازم به ذکر است نصب دستی برخی سنگ‌ها به علت ویژگی‌ها و مشخصات خاصی که دارند ممکن نیست و برای این کار نیازمند اسکوپ هستند؛ در واقع اسکوپ‌ها درون دو سوراخ ایجاد شده در سنگ قرار می‌گیرند و موجب اتصال سنگ به ملات می‌شوند.

البته ایجاد سوراخ و استفاده از پیچ و رول‌پلاک، یکی از چندین روشی است که در آموزش نماکاری ساختمان با سنگ مطرح می‌شود؛ اما بهتر است بدانید که این روش قادر است به‌خوبی سنگ نما را در سر جای خودش مستحکم کند.

– حالا که سنگ‌ها بر روی محل مناسب خود قرار گرفتند، باید درزی که بینشان وجود دارد را با استفاده از دوغاب سیمان پر کنید؛ به این صورت که دوغاب را بین درزها می‌ریزید و آنها را به طور کامل در سرتاسر درز پخش می‌کنید.

در ادامه به بررسی نکات مهم آموزش نماکاری ساختمان با سنگ می‌پردازیم.

نکات مهم آموزش نماکاری ساختمان با سنگ

نکات مهم آموزش نماکاری ساختمان با سنگ

نکات مهم آموزش نماکاری ساختمان با سنگ ، تقریباً می‌توان گفت که آموزش نماکاری ساختمان با سنگ به اتمام رسیده است؛ اما در اینجا بهتر است یک‌سری نکات مهم را متذکر شویم تا بتوانید به بهترین شکل ممکن این کار را انجام دهید.

– درصورتی‌که سنگ‌ها به طور دقیق و کامل به ملات نچسبند، امکان سقوط آنها وجود دارد؛ پس دقت داشته باشید که سنگ‌ها درست در سر جای خودشان قرار بگیرند تا از افتادن آنها جلوگیری شود.

– پر کردن درز میان سنگ‌ها به این خاطر است که از ورود رطوبت و همچنین هوا جلوگیری شود؛ بنابراین پس از ریختن دوغاب سیمان، آن را در نهایت دقت پخش کنید تا هیچ‌گونه هوا و یا رطوبتی وارد نشود.

در ادامه به آموزش نماکاری ساختمان با سنگ به شیوه جدید می‌پردازیم.

آموزش نماکاری ساختمان با سنگ به شیوه جدید

آموزش نماکاری ساختمان با سنگ به شیوه جدید

آموزش نماکاری ساختمان با سنگ به شیوه جدید ، این روش یکی از بهترین و دقیق‌ترین راه‌ها برای نماکاری می‌باشد و با استفاده از گیره‌های پین دار انجام می‌گیرد؛ به این صورت که گیره‌ها بر روی سطح شاسی‌کشی شده قرار می‌گیرند و در ادامه سنگ نما به‌صورت کشویی روی شاسی‌های موجود قرار می‌گیرند.

در این روش سرعت عمل بسیار بالا می‌باشد و نسبت به روش‌های ملاتی که در بخش‌های قبل توضیح داده شد به سیمان و ملات کمتری نیاز دارد. همچنین دقت کار، جذابیت نهایی و دوام و ماندگاری نمای بنا بیشتر از سایر روش‌ها است.

کلام پایانی

در این مقاله آموزش نماکاری ساختمان با سنگ را به‌صورت مرحله‌به‌مرحله توضیح دادیم؛ درصورتی‌که ابهام یا سؤالی در این زمینه داشتید، سعی کنید دست‌به‌کار نشوید، چراکه سنگ کردن نمای ساختمان نیازمند مهارت و تجربه می‌باشد؛ جهت صحبت با کارشناسان مجموعه سنگ اخوان از طریق شماره‌های بخش تماس با ما اقدام نمایید.

کارخانه سنگ اخوان یکی از برترین مجموعه‌های عرضه‌کننده سنگ‌های ساختمانی می‌باشد که تجربه و سابقه بالایی در این زمینه دارد؛ به‌منظور مشاهده و خرید سنگ، از طریق همین وب‌سایت و یا فروشگاه سنگ اخوان واقع در اصفهان، سه‌راه سیمین، به سمت دستگرد، نبش ۱۱۵ اقدام نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 15 =